Camembert-tüüpi valgehallitusjuust on jõuline kuid siiski mahedamaitseline hallitusjuust, mille südamik on kreemjas ning maitse õrnalt pähkline ja värske.
Valgehallitusjuust sobib ideaalselt suupistevaagnale ja peolauale. Sobitub suurepäraselt värskete puuviljade, näiteks pirnide ja viinamarjadega, ning erinevate juustumoosidega. Samuti on soolased küpsised ja baguette-tüüpi saiad alati kindel valik. Meie valgehallitusjuust sobib suurepäraselt ka grillimiseks, paneerimiseks, küpsetamiseks. pirukate sisse või pudru peale! Küpsedes muutub juustupäts seest kergelt voolavaks.
Juustu parimad maitseomadused tulevad välja toasoojal temperatuuril. Seetõttu tuleks maitseelamuse saamiseks kitsejuust mõni tund enne tarbimist külmkapist välja võtta soojenema.
Valgehallitusjuust kitsepiimast on omistanud Uma Mekk kaubamärgi.