Andri-Peedo Talu, Nõmme Kimalasõ küla,
Rõuge vald 65007, Võrumaa
info@andri-peedo.ee​

Tellimine:
E-posti kaudu: tellimused@andri-peedo.ee
Telefoni teel: +372 5361 3882

Pererahvas:
Peremees (farmijuhi ja tehnikajuhi rollis)
Kermo Rannamäe, +372 5381 1322
Perenaine (meierei juhi ja juustumeistri rollis)
Linda Pajo, +372 520 7745

Abilised:
Müügijuht (ka turunduse- ja kommunikatsioonitegelase rollis)
Janika Haljas, +372 5361 3882
Tegevjuht (aeg-ajalt kõigis rollides, mis vaja 🙂 )
Mihkel Kahju, +372 508 9815,
mihkel@andri-peedo.ee

Tule tööle! 🙂

Kui sind kutsub maaelu või otsid tööd looduse keskel, linnastressist eemal, siis ootame sinult elulookirjeldust. Otsime ikka häid, usaldusväärseid töötajaid, kes tahaksid pigem pikaajaliselt end meie piirkonnaga võim aaeluga siduda.

Meie põhitöökohad on:

  • Farmitöötaja

Tema käib üldiselt tööl hommikul kell 6 või 7 ja õhtul kell 18. Siis toimub moodsa farmitehnikaga lüpsmine – piim peab jõudma regulaarselt, kiirelt ja kindla kvaliteedistandardiga jahutisse, et sealt liikuda edasi meiereisse ja pudelisse. 

Pärast lüpsiringi on farmitöötaja ülesanne tuua heinakraanaga (see on päris äge tööriist) kuivatusküünist heina ja see loomadele ette jaotada hangu abil. Osadele loomadele tuleb ka jõusööta käsitsi ette tuua.

Kolmas oluline töö osa on loomade heaolu jälgimine üldiselt: selleks neid märgistatakse eri värvidega ja suheldakse loomade asjus väga tihedalt farmijuhiga. 

  • Juustumeister

Juustumeister peab olema juustu ja juustutootmise fanaatik! Tema peab teadma kõike füüsikalisi ja keemilisi protsesse juustu valmimisel, tundma eri retsepte, maitsenüansse ning otse loomulikult olema ka toiduohutuse ja hügieeni alal piinlikult range.

Juustumeister valmistab juustu ning vastutab ka selle laagerdumisprotsessi eest. Ta juhendab oma abilisi ning leiutab ka uusi maitseid. Juustumeistri ametikoht vanades riikides on ka teatud mõttes kõrgema väärikuse ja prestiižiga koht.

  • Juustumeistri abi

Juustumeistri abi täidab juustumeistri juhendeid ja tal on võimalik tulevikus  juustumeistriks sirguda. Lisaks juustutootmise eri protsesside toetamisega on tema tööks süsteemi, korra ja puhtuse hoidmine meiereis.

  • Pakkija

Pakkija peab olema mitte ainult kiire, vaid ka hoolas ja efektiivne. Pakkimistöö on sisuliselt küll korduv ja lihtne, kuid sealt peab tulema välja õige toodang, õiges pakis, õiges suuruses lõigatuna, õige kuupäevaga, õiges hulgas ja õiges mahus. Teatud detailide tunnetus ja hoolsus on pakkija tugevaimad küljed.

Meil on aeg-ajalt vaja ka mitme ülalpool toodud töökoha segu. Kõik käib läbi suhtlemise ja kokkulepete. 🙂 

Saada Mihklile oma CV ja kontaktandmed ning võtame ühendust.